18 de març 2013

ARCA va organitzar amb èxit la visita “Bunyola: historia i patrimoni”

Bàrbara Suau va actuar com a guia i amfitriona

Diumenge 17 de març, ARCA va organitzar i va dur a terme un recorregut patrimonial anomenat  embARCA't, els quals es fan més o manco amb una periodicitat quinzenal.

Aquesta vegada va ser al poble de Bunyola. Va guiar la visita Bàrbara Suau, investigadora local i impulsora de la revista Es Castellet.
Bàrbara explicà la història, anècdotes, llegendes i la riquesa patrimonial del poble de Bunyola, començant per l’Estació de tren i acabant a la banda alta del poble, anomenada es Barracar.

La foto que adjuntam està feta precissament a una de les darreres aturades a les escales que duen a la Comuna de Bunyola, excursió que ja farem un altre dia.

Per a ARCA i totes les persones que poguerem gaudir de la visita és un honor poder comptar amb la col.laboració desinteressada de persones tan valuoses com Bàrbara Suau, investigadora i gran coneixedora de la història Bunyola.

La propera visita de ARCA serà a diassabte 23 de març i es visitarà Can Xoroi (Fornalutx). Casa-museu on hi ha una col·lecció de teules pintades i també visitarem el laboratori, on es du a terme la investigació sobre el jaciment arqueològic d’Almallutx (Gorg Blau), el més important del periode islàmic a les Balears.