6 de nov. 2012

El molí des Castellet no és pot seguir degradant més



El passat dia 4 de novembre es va complir un any des de que la Comissió pro Molí des Castellet i ARCA es reuniren amb el regidor de Calvià, Miquel Bonet per saber quines eren les intencions de l'Ajuntament de Calvià envers a aquest bé catalogat, símbol paisatgístic i històric del poble. 

Lamentem la manca de respostes i solucions

Miquel Bonet, dia 4 de novembre de 2011 es comprometé a xerrar amb el departament de patrimoni i donar una resposta en aproximadament una setmana.

Un any més tard, no hem rebut cap tipus de contestació per part del regidor Bonet i el propietari de l’element etnològic tampoc ha recollit cap de les cartes certificades en les que argumentàvem les nostres reivindicacions i oferíem la nostra ajuda i col·laboració per restaurar el molí.

III jornada reivindicativa al mes de desembre

Per aquest motiu, i com a tercer any consecutiu, a mitjans del mes desembre organitzarem un acte per demanar la consolidació del molí, poder visitar-lo segons estipuli la llei de patrimonio històric i l´eliminació de la barrera il·legal que el propietari va col·locar a l’entrada del camí.

Recordem que cada any centenars de persones demanen que es salvi aquest monument de l'abandonament i  que es lliuraren 728 signatures al consistori calvianer per tal de demanar ús pacífic, continuat i immemorial d’aquest camí d’accés al puig des Castellet.