4 d’oct. 2010

DESPRECI PER LA IMATGE DEL CENTRE HISTÒRIC

ARCA vol denunciar la instal·lació d’aquesta horrorossa porta metal·líca situada a un edifici públic del carrer de Can Serra.

La nostra entitat no pot entendre qui o com han autoritzat la col·locacció de tal element, en un dels carrers més interessats del centre històric de Ciutat, pel seu antic traçat i perquè davant seu es troben els Banys Àrabs, un dels monuments de Palma més importants i més visitats pels turistes.

Detalls com aquest, demostren que els qui haurien de vetllar per la imatge del centre històric de Palma, no ho fan correctament i per tant la ciutat es veu ferida per atacs d’aquesta mena, que no ajuden a consolidar el potencial històric i cultural que presenta Ciutat.

ARCA desitjaria i demana que es pugui reduir l’impacte visual que ofereix aquesta porta metal·líca, la qual es troba fora de contexte. Per tant, mentre segueixin succeint casos com aquest, la nostra feina serà la de seguir insistint, que s’ha d’emprar un poc més de seny a l’hora d’intervenir davant el patrimoni cultural.