5 de febr. 2010

ARCA demana vetllar per l'estat de conservació de l'antiga estació de ferrocarrils de Palma

ARCA vol expressar la seva preocupació per l’estat de mala conservació que presenta la part posterior de l’antiga estació de ferrocarrils, situada a la plaça d’Espanya de Palma.

Aquest edifici ja va ser objecte de denúncia davant la direcció insular de patrimoni del Consell de Mallorca, durant l’estiu de 2006, per les destrosses que es dugueren a terme en el transcurs d’unes obres, que com es veu a dia d’avui no afectaren per a millorar la imatge d’aquest edifici declarat com a bé catalogat.

ARCA creu que els Serveis Ferroviaris de Mallorca, propietari d’aquest immoble hauria de vetllar per la correcta conservació de l’antiga estació de ferrocarrils de Palma, al tractar-se d’un edifici catalogat, amb història i per trobar-se a un dels punts neuràlgics de Ciutat, donant una mala imatge als residents i turistes que transiten a diari per aquesta zona.

En aquest sentit, demanem una solució perquè aquest edifci històric conservi l’esplendor que es mereix i sebre si es pretèn dotar-lo de qualque ús, perquè no quedi en l’olblit durant el pas del temps.