2 de juny 2008

Els veïnats de la Pau i ARCA demanen la recuperació d’una manxeta

En la següent imatge adjunta es pot observar com un grup de veïnats del barri de la Pau, demanen que es recuperi l’antiga manxeta que hi havia a la cantonada dels carrers Sant Feliu amb la Pau.

ARCA s’uneix a la voluntat dels veïnats i ha demanat a la regidoria de Manteniment i Salut de l’Ajuntament de Palma, la recuperació d’aquests elements tan característics a totes les barriades.

Des de la mateixa regidoria ens han afirmat, la intenció d’estudiar el cas i comprenen perfectament l’estimació que puguin tenir els veïnats cap a aquests elements.

Persones, ja majors, que ha nascut i viscut tota la seva vida en aquest barri, recorden aquesta manxeta i enyoren amb nostàlgia que ja no hi sigui.

L’eliminació d’aquests petits elements, minven el record, la tradició i memòria dels nostres barris. Amb la seva conservació, afavorim perquè que els nostres barris tenguin major personalitat i caràcter, i amb el record dels més antics, es puguin integrar els nous arribats, perquè entendran i comprendran millor la història del lloc on viuen.