31 de maig 2008

SALVEM ES JONQUET! ARA O MAI!




Divendres 30 de maig el secretari d’ARCA, Joan Pasqual, visità amb altres membres de la Plataforma del Jonquet (Ludmila Rivacova, Pep Balaguer i Margalida Rosselló, comptant amb l’adhesió del GOB) a la presidenta del Consell de Mallorca, Francina Armengol que estava acompanyada per la consellera del departament del Territori, Maria Lluïsa Dubon.

Els membres de la Plataforma exposaren la gravetat de la situació per un barri emblemàtic per tota Mallorca i que és la benvinguda visual de la nostra terra als que ens visiten.

El simple fet d’haver arribat fins aquí el projecte de destrucció ja és prou escandalós i significatiu de la casta de mallorquinitat dels qui ho han permés. Els muntatges que reprodueixen el que veurem són aclaparadors i els ciutadans de les Illes i els visitants no poden ni imaginar de que es capaç l’afany de lucre a Es Jonquet.

L’expedient administratiu està prácticament complet i només una actuació fortíssima de rebuig per part dels ciutadans i la declaració de Conjunt Històric podrà aturar aquesta barbaritat. Aquesta és la línia d’ARCA i de la Plataforma.
Cal destacar el magnífica treball que estan fent els veïnats d’Es Jonquet, d’estudi i recopilació de dades . Aixó es diu posar.li esforç i no queixar-se inútilment. Enhorabona¡ Si és consegueix és perquè vos ho haveu guanyat.

Per acabar, diguem que tant la presidenta com la consellera es mostraren molt receptives i amb ganes de tenir eines (la Plataforma està molt preparada) per donar suport a decissions definitives.
No oblidis, lector, que per a SALVAR ES JONQUET , TÚ ETS IMPRESCINDIBLE.
Última Hora Digital 1-6-2008 El GOB y Arca se suman a la plataforma ‘Salvem es Jonquet’

diariodemallorca.es 1-6-2008 ARCA y GOB se unen a Salvem es Jonquet y piden a Calvo una solución

dBalears.cat 3-6-2008 Es Jonquet no es rendeix

dBalears.cat 3-6-2008 Es Jonquet, Bé d'Interès Cultural

diariodemallorca.es 6-6-2008 Cort está dispuesto a negociar una menor edificabilidad en es Jonquet
diariodemallorca.es 12-6-2008 Otra visión del Jonquet
diariodemallorca.es 13-6-2008 El Consell aprobará iniciar el expediente para declarar BIC el barrio de es Jonquet
diariodemallorca.es 13-6-2008 Opinión. Pobres molinos de es Jonquet

http://salvemesjonquet.balearweb.net/